З’Ш Точак на Олимп, Митикас 2917нмв

Минатиот викенд дел од екипата на ЗШ точак го шеткараше Олимп и несакајќи го искачи и неговиот ми ти највисок врв Митикас на висина од 2917метри. Следи нашето видео скоцкано во пет минути! 🙂 Уживајте!

 

 

Автор

ZS To4ak

Охрид

Македонија