Плачковица плаче за точак

Радио Плачковица сто кома шесто, питома планина и убав воздух, супер локација за кампинг во неизбежна комбинација со добар сон, убав ден, крос кантри патека со сите марифети, џек расел, многу дружба, попатни работи, чиста енергија… Вака е нашето мислење за Плачковица и за крос-кантри велосипедскиот маратон што беше во организација на ВК „Свиок“ од Радовиш претходниов викенд..

Резултатите следат наскоро..

ДРЖЕТЕ РИТАМ.. 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија