Македонски уличен тренинг – компилација 2014

Погледнете ја компилацијата од најдобриот Македонски уличен тренинг за 2014 година чија цел е да се прошири популарноста на овој спорт и да се евидентира неговиот напредок во нашата држава. 

 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија