Опремата што нема да ја видиме до 2015 година

Утре на 06.08 во Солт Лејк Сити, Јута започнува летниот саем за спортска и аутдор опрема Outdoor Retailer каде што ќе се појават големите светски брендови со опремата што ја готват за идната година. 

Outdoor Retailer е своевидна „мека“ за спортска и аутдор опрема која се одржува во летниот и зимскиот период од годината и на која брендовите ги изложуваат своите производи кои се` уште не се на пазарот. 

Во погорното видео можете да погледнете како изгледаше местото за демонстрации на отворено во склоп на летниот саем од минатата година со мноштво на аутдор активности, изложувања и демонстрации од сите области, а подолу пренесуваме дел од опремата која ќе биде дел од овогодинашниот саем. 

Повеќе тука 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија