Silva производите во Scout Outdoor Shop

Создадете своја авантура со Silva

Silva е активен бренд во Outdoor спортовите со нивните производи како компаси, мобилни осветлувачи и педометри. Целта на Silva e да им помогне на лугето со активен животен стил да пронајдат чувство на слобода и активен животен стил.

Како производ по кој што брендот Silva е најпрепознатлив се нивните компаси.
Силва ренџер компасот поседува држач за лесно ракување и доаѓа со зголемена леќа, и основна плоча за мерење на мапи во мм и степени на 1:50.000 и 1:25,000. Силва Ренџер е алатка за секаде и е наменета за сериозни корисници на компаси.

Компас Ranger, Цена 1300 ден

 Како дел од програмата на Silva исто така спагаат и стаповите за пешачење и планинарење Ex-pole.

Ex-pole се телескопски алуминумски стапови. Опремени се со лесно отстранувачки гумени врвови за пешачење на асфалт и рефлектирацка лента околу раката за подобра видливост кога вежбате.
Димензии : 105-140 cm

 

 

Стапови “Ex-Pole” Цена во Scout Outdoor Shop : 2590 денари

 Од друга страна Silva располага и со инзвонредни челни лампи а како модел што се издвојува од останатите е Silva NINOX лампата.

Silva NINOX е безкомпроисна челна лампа која што се издвојува со своите перформанси и ги издржува и најтешките надворешни услови.
Една високо моќна ЛЕД лампа и две широко спектарни ЛЕД диоди кои во комбинација обезбедуваат светлина од 110 лумени и осветлуваат далечина до 50 метри. Шест те различни режими на работа обезбедуваат флексибилност и зголемено време на работа на лампата.
Исто така лампата е отпорна на вода до 1 метар максимум до 30 минути.

 

Производите на Silva се карактеризираат со високо ниво на функционалност и иновативен дизајн, развиени се во Шведска со дизајн и изработка која што е прилагодена да ги издржи и нај тешките услови.

Посетете го Scout Outdoor Shop на ул. Максим Горки 17 за детално да ги запознаете производите на Silva.

 

Автор

Scout Outdoor Shop

Скопје

Македонија