Иџе го гази лансерот

Возач: Игор Стефановски – Иџе | Авто: Митсубиши Лансер некој ѕвер модел | Трка: Добшински Копец, Словачка | Проблем: Иџе вози со резервниот мењач | Проблем?: НЕМА | Пласман: 3то место. Уживајте

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија