Силуета на балканскиот шампион во лого на бренд

Бренд со силуета на шампион – „Проспорт“

Силуета на слика со високо подигната нога се најде на логото на „Проспорт“. Тоа е сликата на балканскиот карате шампион Абдурахим Идризи.

Моментално на пазарот има патики во повеќе бои со ова лого, а во иднина можеби ќе има и други производи.

 

 

Автор

Abdurahim Idrizi

Скопје

Македонија