Шаолин монкови од Македонија- потсетување

Потсетување на краткиот документарен филм за Шаолин монковите од Македонија со Душан Петковски и Петар Гризо кој пред помалку од една година беше претставен на македонската јавност, во септември се очекува да биде објавен вториот дел од оваа монк прикаска..

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија