Мисија К4Т

Ден 3 – Западно-македонска трансверзала

Ден 3 Караниколички езера – Џинибег (извори на Пена и Смрека). Сликано е Лешници со Титов Врв во позадина.

ДЕН 1

ДЕН 2

Автор

Igor Jovanovski

Скопје

Македонија