На прилепските болдери

Тимот на Petzl полуде по македонските болдери

За да ги тестираат новите crash-pad-ови, Petzl испрати тим составен од најсилните качувачи во Прилеп.

Екипата во која беа и Dave Graham и Mélissa Le Nevé, бргу качија нови линии на совршениот гранит на во најновиот регнион за болдеринг во Европа. Во овој трејлер за видеото кое наскоро ќе биде објавено е прикажан само мал дел од oна што го има во околината на Прилеп.