Комерцијален текст

Спакувај повеќе во твојот куфер: Повеќе комфор, повеќе функционалност, повеќе забава

Голем избор на облека, обувки, додатоци и опрема од актуелната пролет/лето 2014 колекција на германскиот бренд JACK WOLFSKIN, само во Scout Outdoor Shop.

Прогнозата за ова лето веќе е јасна: ќе биде топло. Лесната и комфорна облека со додатни карактеристики како што се: UV заштита, заштита од инсекти, способност за регулирање на телесната температура и регулација на влагата на телото, ќе ви помогне добро да функционирате и ќе ги збогати вашите доживувања.

Ги препорачуваме парчињата со врвен квалитет, функционалност и одличен дизајн од актуелната пролет/лето 2014 колекција на брендот JACK WOLFSKIN.

Погледнете дел од нашиот асортиман:

 

Повелете во нашиот продажен салон на улица Максим Горки бр.17 и пронајдете ја вашата совршена летна комбинација.

Автор

Scout Outdoor Shop

Скопје

Македонија