Вело-филмски фестивал во МКЦ

Вчера вечер во МКЦ беше одржан Меѓународниот фестивал на велосипедски филмови на кој што беа проектирани поеќе краткометражни филмови. Фестивалот помина во одлично светло, а истиот беше изведен во партнерство со НаТочак Скопје.