Клапа: „Шарски води 2014“

Утро на 28.06.2014, железничка станица Ѓорче Петров. Возот за Кичео не однесе до Тетоо, па со точаците накај Попова Шапка. Преноќување во п.д. Смрека. 29.06.2014 релација Шапка – Вруток преку прекрасната Шара.

ШТРАК

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија