Германија лежерно следи Светско

Знаеш дека живееш во закон држава кога некој ќе ти намести каучи во празен стадион и ќе ти оптегне бим за да следиш натпревари на Светско со другарчињата.

Извор

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија