Сиднејски опуштено со Ласер Радиал

Видеото е снимено во Австралија, ова ми е прво видео што го снимав и очекувајте уште многу нови видеа кои се во план за снимање..

Класата на едрилицата се викат Ласер Радиал тоа е средна класа. Од Ласер има 3 класи на големина. Кај едрлилиците важна е големината на едрото и зависи и до годините на натпреварувачите каква едрилица и каква класа. Од 14 години до 16 години се едри 4.7, но најважна е килажата, овие едрилици се во 3 врсти: 1. Ласер 4.7 / 2. Ласер Радиал / 3. Ласер Стандард.