Спортувај и Забавувај се цело лето

Спорт Инн за најактивните

Овој летен распуст овозможете им на вашите најмили, најмали можеби и поголеми, најсакани можеби и најнајсакани, најмлади а може и постари, можеби и не баш најактивни членови на семејството физичка активност која ќе ги израмни, засили, исправи, испоти, разигра, забавува и дефинитивно ќе ги оттргне од секојдневието.

Уписите се во тек! Започнуваме од 10 Јуни! 

Сите дополнителни прашања со задоволство ќе ги одговориме, сите дополнителни информации може да ги добиете на некој од контактите.

Се Гледаме,

Спорт Инн поздрав !

Автор

Sport Inn

Скопје

Македонија