Кога кучињата летаат

Виспер е првиот пес кој што леташе со костум за летање, не сам де, туку со неговиот газда Дин кој е човек. И која е реакцијата на едно куче кое што ќе доживее скок од Ајгер?

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија