Снорклинг модификација

Баравме нешто да освежиме под терминот „опрема“, а што ќе се совпаѓа со периодов што е актуелен и она што допрва не чека.

 

Easybreath Snorkeling Mask е нова маска за снорклање со фин и револуционерен дизајн што треба да ги покрие сите оние недостатоци на конвенционалните маски за снорклање каде што можеше убаво да си подголтнеш или да се исфрустрираш од бришење на замаглено стакло.

Маската го опфаќа целото лице и овозможува подобар видик поради големиот визир и широката рамка. Најголемиот новитет е поставеноста на цевката за воздух која е директно споена со целата маска и се наоѓа на врвот од неа.

 

 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија