Екстремно федерување

Пого е оној стап што во внатрешноста има федер и е наменет за дечињата да скокаат нагоре-надоле. Икс-пого е нова варијанта на оваа детска играчка откако падна во рацете на едни поголеми деца.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија