Инфографик

Фудбалот во споредба со просечниот живот

Споредба на гигантската фудбалска индустрија со просечните човечки живот на луѓето низ светот. Просечните плати на населението во Португалија во споредба со платата на Роналдо и други ѕвезди и колку домови би можеле да се изградат со цената на националните фудбалски стадиони..

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија