Испирација од слатката Џиан Џексон

Мотивирачки е да се види посветеноста на физичка активност на ова мало девојче кое поради компликација од висока температура доживеало оштетување на нервите на нозете. Таа не се предава седејќи во количка, туку неколку пати неделно работи вежби за сила и издржливост кои и помагаат сама да го движи своето тело…