ВИИТ (Високо Интензивен Интервален Тренинг)

Високо интервалниот тренинг е во тренд деновите. Тоа е краток, но интензивен тренинг кој гори доста калории. Одберете вежби што вклучуваат повеќе мускулни групи како чучњеви, мртво кревање, веслање, burpees…

Изборот е голем,бидете креативни и почнете да вежбате.

Овие вежби не се за луѓе со срцеви мани и за почетници.

Секогаш советувајте се со вашиот доктор пред да почнете да правите било каква промена со вашиот животен стил.

Автор

Atletiks Fitness

Скопје

Македонија