Алекс Хонолд

Живот во комбе

За да може секаде лесно да отпатуваш и да качуваш, а воедно и удобно да преспиеш… Погледнете.

Во следново видео Алекс Хонолд ни го покажува неговото комбе, кое не му служи само за превоз и спиење туку како комплетен подвижен дом.