24 часа со Лидиа Валентин

Лидиа решивме да ви ја претставиме на прва, ем што е секси шпањолка и згодна дама, воедно е профи спортист од глава до пети. Почнува на свои 11 години да дига тегови и моментално се наоѓа во врвот на овој спорт. Најтазе злато доби на последното европско првенство  во дигање тегови што се одржа во Израел 2014, каде подигна 147 кг во категорија до 75кг.

Во продолжение можете да го видите нејзиното злато од Израел тешко 147 килограми и успорено во 2 и нешто минути со што се доловува секој детал. 

Во второт пак видео, се тие сублимирани 24 часа на Валентина во едно кратко филмче кое што нема превод од Шпански, но ако ви е мерак ќе си го изгледате и онака. 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија