Кој е побрз?

Качувачка наврска или Ауди?

Авторите на познатата англиска емисија за автомобили Top Gear во едно свое издание решија една од брзите машини да ја стават во споредба со качувачи и настанува една необична трка.

Во следниот клип се споредуваат способностите на Audi RS Quattro и качувачката наврска која ја сочинуваат Leo Houlding и Tim Emmet.

Кој е побрз? Џереми Кларксон во Аудито по околниот пат или Холдинг и Емет директно по карпата во кањонот во Вердон.