Како да медитирате со вашите деца

Предизвик е да ги натерате вашите деца да медитираат, но придобивките се многубројни за понатамошниот развој на нивното ментално здравје. Пробајте со следните едноставни совети од Лиза Доун Ангерам, јога инструктор во Nava NYC…

http://youtu.be/z2N69H7g4WY width:635