Високо протеински доручек

Баравте го добивте. 520 калории вкусен протеински оброк. 62 грама протеини, 48 грама јаглехидрати и 12 грама масти.

  • 1 јаболка (200 грама)
  • 60 грама соини трошки
  • 200 грама урда
  • 2 лажици цимет
  • 2 лажици кокос
  • 10 грама ленено семе

Рецептот содржи околу 520 калории.

 

 

 

 

 

 

 

 

Автор

Atletiks Fitness

Скопје

Македонија