Момичето си сака фудбал

Несакајќи, кликајќи по интернетов наидовме на едно слабо, тенко, 12 годишно чудо кое личи на Роналдињо без пигмент, а со естроген, а не доаѓа од Бразил, ами од Америка, за чудо.

Се вика Кетелин Пенер и сака да си игра со фудбал. Па уште некој да и забрани, лично ќе отидеме уши да му истегнеме нему. 

Уште на 10 години, Кетелин си го има поставено персоналниот рекорд во џонглирање, 5000 пати за што и` требале 50 минути.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија