Тројца наши претставници на Новосадскиот полумаратон

На полумаратонот во Нови Сад кој се оддржа на 30 март 2014, настапија 500 натпреварувачи од различни држави. Од Македонија имаше три преставника Игор Јакимовски, Никола Павлов и Мите Папазовски 

Пласман:

10 место – Игор Јакимовски – 01час 20мин 05сек
55 место – Никола Павлов – 01час 32мин 30сек
64 место – Мите Папазовски – 01час 34мин 08сек

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија