Канцелариски сокер

Ни се наполни душата кога видовме како Американциве вртат маалски фудбал (шо би рекле они сокер, а шо би рекол Џон Клиз, јенки..) во канцеларија. Класична реклама за Го Про, ама сомнително е тоа што типот носи Најк патики, а се игра со Адидас топка.. 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија