JACK WOLFSKIN фото сесија на словенечките Алпи

Погледнете ги овие импресивни фотографии од фотосесијата за актуелната ПРОЛЕТ/ЛЕТО 2014 колекција на германскиот бренд JACK WOLFSKIN.

 

 

 

 

 

 

 

Автор

Scout Outdoor Shop

Скопје

Македонија