Комерцијален текст

Попуст на Salewa Spice -2 вреќа за спиење

Искористете ја можноста да се стоплите и да имате пријатен сон со квалитетните вреќи за спиење на Salewa.

Spice -2 од брендот Salewa е топла а воедно и лесна вреќа за спиење, која е идеална за користење на темпреатури до 0 Целзиусови степени. Таа тежи 1500 грама, а одговара за висина до 185 сантиметри.

Цена: 7.390 денари
Цена со попуст: 5.890 денари само во Скаут шоп