Нови револуционерни педали

Infinity: Наједноставните и најлесните педали што сте ги виделе

Ви ги претставуваме педалите Infinity, револуционерна конструкција на педали, родена од потребата за функционалност и едноставност.

Овие педали се моментално најлесните на пазарот. Вкупната маса на педалите, блокерите и завртиките е 236 g. Титаниумската верзија би била околу 190 g.

Механизмот за фиксирање на ногата има само еден подвижен дел, со што е неверојатно едноставно за сервисирање.

Се` уште се во кампања на Kickstarter за финансирање, но веруваме дека лесно ќе се пробијат на пазарот, според сите овие квалитети кои ги поседуваат.