Како да ослабнете ефективно со припрема на оброците

Желбата да помогнам на некои луѓе ме натера да ви ја откријам тајната на слабеењето. Се вика припремање на оброци пред да заспиете..

Планирањето на оброците и нивното мерење е потребно за секој што сака да ослабне и да постигне некоја цел.

Потребни работи се :

-Способност за готвење
-Мерење на храната
-Следење на калории и макронутриенти
-Трпеливост и дисциплина.
Се надевам дека ви се допадна и дека ќе го споделите.

П.С ако имате желба за правење на видео на одредена тема,слободно пишете ни..

Автор

Atletiks Fitness

Скопје

Македонија