Ветер во магла на Магаро

Недела, 9 март, навидум прекрасен ден за дружење во планина… Новиот снег кој падна на падините на Галичица, мора да се искористи до крај, така да направивме уште една авантура на Магаро. Искачувањето беше отежнато со силен ветер и магла, за на спуст да се исчистиТ и почастиТ дедо Боже со прекрасно време. Следи видео!

Фотки:

Автор

ZS To4ak

Охрид

Македонија