25 вежби со морнарско јаже

На видеото подолу ни се претставени неколку интересни и ефектвни вежби за целото тело  со морнарско јаже со кои ке ги подобрите силата и стабилноста кардиоваскуларната издржливост, мускулната издржливост како и подобрување на перформансите на рацете.

Внимание : Премногу употреба на морнарските јажиња може да те направи опасно секси 🙂