На падините на Јабланица

Jablanica nightmare

За прв пат годинава, екипата на ЗШ Точак ја спушташе Јабланица од Црн Камен! Многу снег, лоши временски услови. Следи видео!!

Фотки:

Автор

ZS To4ak

Охрид

Македонија