Линдзи продолжува…

Видео во кое Линдзи Вон го документира своето опоравување по последната здобиена повреда каде заврши со скинат преден вкрстен лигамент на десното колено…

Ако ве интересира историјата на повреди на Линдзи, ѕирнете ТУКА.