Кратко ама слатко

Карли Хинсон си вежба уметничко лизгање во природа, на прекрасен ден, на замрзнатото езерце Нантукет, во Масачусес… од каде произлегува една супер снимка…

Автор

Elena Mitreska J.

Скопје

Македонија