Frame Method

Нашиот Пилатес е малку поинаков од останатите.

Сосема нова ПИЛАТЕС програма со елементи од ритмичка гимнастика и балет сега и кај нас.

Сосема нова ПИЛАТЕС програма со елементи од ритмичка гимнастика и балет.

Конечно, тотално освежување во спортот и Пилатесот. Започна новата програма FRAME METHOD која е составена од склоп на вежби за сила, во комбинација со ритмичка гимнастика, пилатес и јога. Во програмата можат да учествуваат сите кои претходно вежбале Пилатес, Јога, Гимнастика или Фитнес. Вежбите се работат на мат со тегови, ластици, мали и големи топки. Часот го води професионална балерина Маја Талевска.

Часовите се одржуваат во високореномираниот Фитнес и Аеробик Клуб со професионална опрема и реквизити во амбиент прилагоден само за жени.

Бидете и вие дел од најдобриот тим во градот.

60 Минути за неа,

Понеделник, Среда, Петок 17:00 + Гратис ФИТНЕС (неограничено)