Втор дел - 5 епизоди (6-10)

Серијал – Недела во сноуборд паркот Bear Mountain 2014 – 2 дел

Ова е вториот дел од серијалот каде ќе се изнагледате како луѓето во Калифорнија освен што си уживаат разголени на плажа, имаат со што да се пофалат и кога станува збор за ски центрите. Тука имате ПРВ ДЕЛ со повеќе инфо за ски центарот и воедно за сноуборд паркот. Уживајте!