Резултати од 51от Мавровски меморијал во нордиско трчање

На првиот ден од 51от Мавровски меморијал во нордиско трчање настапија натпреварувачи во машка и жанска конкуренција. На женската трката на 5км настапија 18 натпреварувачки, а на трката на 10км учество земаа 46 машки натпреварувачи. 

Прв ден – 01.03.14

Мажи/10км     Жени/5км

Втор ден – 02.03.14

 Мажи/5км     Жени/5км

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија