Надбубрег фотографија на неделата

„Џереми бе!“

Ако се чешате за „надбубрег” назад на петти час по биологија. Адреналин се лачи од надбубрежна жлезда, а овде го имаме Џереми Џонс, сноубордер по професија како јава на некој незгоден `рбет на Хималаите.

Извор: Нешнл

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија