Факти за без глутенската храна

Денес главниот виновник во целата храна за исхрана е глутенот и лебот. Дали лебот и житариците заслужуваат таков третман или ова е пак некој нов тренд кој сака да ви ги земе вашите пари?

Автор

Atletiks Fitness

Скопје

Македонија