Митови за органската храна

Сте се запрашале ли што е вистински органска храна и дали вреди да се плаќа 10 пати повеќе од обичната храна? Дознајте што навистина стои зад органската храна и што вистински значи терминот “органски”.

Автор

Atletiks Fitness

Скопје

Македонија