Кога хамбургерот станува научна фантастика

Прекрасна културна размена, каде Америка на здравите странци им подарува дијабетес…

Интересен социјален експеримент за тоа како народите спасени од тешките комерцијални кампањи на синџирите за брза храна реагираат на нам добро познатата форма на оброк – хамбургерот. Човекот на крајот си кажа, си преферира месо од фока…