Сте за едно вакво залаче?

Што велите за источно европско суши? Зборуваме за вкусови како познатата Борш супа или пак традиционалното ќофте, само спакувани со минималистичката азиска естетика. 

Креативните и иновативни Clinc 212, обидувајќи се да ја изменат нашата перцепција за едноставните нешта, како традиционалните Литвански јадења, дошле до идеја да ја изменат формата во неповторливо суши. Веруваме дека сите големи маркетиншки кампањи се засновани на експерименти и иновации. Оваа е една која ги задоволува сите услови.

Линк до целата кампања