Интересен и забавен фитнес тренд

Pound workout  е 35 минутен тренинг со помош на стапчиња за бубњеви во комбинација со музика. Во него се користат движења од пилатес аеробик со кој вежбањето воопшто нема да ви е досадно. Погледенте го видеото во кое ќе се запознаеме со основните движења.