Галичица 15.02.2014, бевме таму!

Галичица, убавина која нуди бегство од комерцијалните зимски центри

И покрај топлото време, “Стара Галичица” располага со доволно снег за турно скијање и сноуборд каде што во повеќе наврати беа направени неколку freeride авантури. SkiMacedonia беше дел од групата 15-20 авантуристи со супер енергија и љубов кон планината и го проследивме тоа уживање низ нашиот објектив.

линк кон галерија

Автор

Ski Macedonia

Скопје

Македонија