И пак И пак И пак

Гужва на Магаро епизода 2

Сабота, 15 февруари 2014, ден прекрасен за планинарење, дружење, лудување во природа! Екипата на З’Ш Точак заедно со Битолската турно мафија, SKI MACEDONIA и локалните планинари, повторно ја нападнаа Галичица. Следи видео маааалку подлого од другите! Уживајте!

А и некоја фотка:

Автор

ZS To4ak

Охрид

Македонија